2012. október 14., vasárnap

52-56 F+F szuper csinos extra moletti tunika - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

F+F márkájú, szuper szexi, csinos, tökéletes állapotú extra moletti muszlin szerű tunika. Anyaga nem rugalmas, ezért kérlek, vedd figyelembe az általam mért adatokat is. Színe: fekete-fehér zebracsíkos, V alakú kivágással, amit fekete gyöngyök díszítenek, derékbősége megkötővel szabályozható.
 
Méret:
MB: 2x 74 cm
DB: 2x 71 cm
CSB: 2x 77 cm
TH: 81 cm
Az ajánlott postaköltség: 465 Ft
 
Fontos!!!
Kifejezetten moletti és extra moletti ruhákat árulok nagy választékban. Nagyon sok vadonat új, címkés vagy címke nélküli ruhám van, amit fix árasként azonnal leüthetsz. Kérlek, ne a címkén feltüntetett méretekre hagyatkozz, hanem az általam megadott adatokra. Ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz még a vásárlás előtt és nagyon szívesen válaszolok, így elkerülhetőek a félreértések.
Kérlek, csak akkor vásárolj, ha komolyan is gondolod és a leütéstől számított 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot email-ben vagy telefonon.
Minden esetben csak a pénz beérkezése után postázok, maximum 2 munkanapon belül. Elfogadok utalást az Otp-s számlámra, de aki nem tudja ezt megoldani vagy egyszerűen csak jobban szereti a rózsaszín csekkes feladást, természetesen azt is elfogadom, csak kérem előre jelezni.
Több termék vásárlása esetén kérlek, vedd fel a kapcsolatot velem, hogy a postaköltséget megírhassam. Természetesen alkuképes vagyok, ha úgy érzed, hogy valamelyik ruhát nagyon szeretnéd, de az árát magasnak találod, írj nyugodtan, megbeszéljük.
Azt hiszem, leírtam mindent, ami fontos lehet, így nem maradt más hátra, mint minden kedves érdeklődőnek és leendő vásárlómnak jó licitálást és vásárlást kívánjak, bízom benne, hogy partnerek leszünk! : )


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-02 09:01
. 52-56 F+F szuper csinos extra moletti tunika - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése