2012. október 22., hétfő

Erno Laszlo Timeless Night - Jelenlegi ára: 19 999 Ft

ÖN IS KIPRÓBÁLNÁ?
El tudja képzelni, hogy Madonna egy magyar származású bőrgyógyász által kifejlesztett kozmetikai termékcsaláddal ápolja bőrét? Vagy emlékszik még Audrey Hepburn-re a My Fair Lady című filmben? Gondolta volna, hogy ez a fantasztikusan szép, Oscar-díjas színésznő már 45! éves volt, amikor megformálta Eliza Doolittle alakját? És Ön előtt van Sting, Barbara Streisand, Diane Keaton vagy Yoko Ono mai napig szép, fiatalos bőre?
Szépészeti beavatkozást fontolgat? Gondoljon inkább az Erno Laszlo krémekre!
Timeless Night
Nincs postaköltség!
Eredetiségére pénzvisszafizetési garanciát vállalok!!!
Az öregedés végső ellenszere!
Könnyű szérum, mely az Ön leghatásosabb fegyvere lesz a stressz által kiváltott bőrkárosodás elleni küzdelemben. Különleges ragyogást biztosít a bőrnek, csökkenti a finom vonalak megjelenését, miközben tonizálja és feszesíti a bőrt.
Látványos és azonnali fiatalodás, sebészeti hatékonysággal. A leghaladóbb technológiákat használta fel az Erno Laszlo a sebészeti hatékonyságú sorozatában, amellyel olyan eredmények érhetőek el, amelyek csak invazív* orvosi beavatkozással lehetségesek.
Ez a forradalmi szérum éjszaka fejti ki jótékony hatását, mialatt Ön alszik. Magas koncentrációjú hatóanyagai (glikozaminoglikán, Matrixyl 3000) stimulálják a kollagén képződést, ellazítják a feszült izmokat és azonnal feltöltik a mélyebb ráncokat.
Meggátolja az alvás alatt kialakuló új ráncok megjelenését, amelyet a stressz által kiváltott mikro összehúzódások okoznak. Kellemes frissítő és hűsítő érzést biztosít, nyugtató levendula illata segít mély és pihentető álomba szenderülni.
Van e különbség a bőr éjszakai és nappali működése között?
Igen van!
A bőr működési ritmusa eltérő nappal és éjszaka. Napközben a bőr "védelmi pozícióban" van, hiszen védenie kell saját magát a környezet károsító hatásaitól.
Éjszaka folyamán töltődik fel energiával. Önmagát erősítő tevékenysége éjjel van a maximumon és a sejtek anyagcseréje is ekkor éri el a csúcsát. Éjszaka sokkal könnyebben "szívja magába" a bőr a hatóanyagokat is, melyek megfiatalítják, feltöltik és feszesítik. Mivel ilyenkor nincs zavaró környezeti tényező, az antioxidánsok képesek mélyen a bőrbe hatolni, így az antioxidánsok könnyen elérhetőek a következő nap folyamán.
Mi történik az Ön bőrével éjszaka folyamán, ha Timeless Night-ot használ?
A bőr természetes és egészséges egyensúlyát támogató összetevői (laktóz, tejfehérje) erősítik a sejtek saját védekező mechanizmusát a környezeti stresszel szemben
Az izomösszehúzódásra ható növényi hatóanyag, a Zsibbasztófű (Acmella Oleracea) minimalizálja a mikro-összehúzódások számát a bőrben a láthatóan simább bőr érdekében
MDI komplexe (enzimblokkoló hatóanyagok) segíti a bőr kollagén szerkezetének megóvását és a sötét karikák csökkentését
A legújabb technológiát képviselő feszesítő és feltöltő komplexe (Matrixyl 3000) segíti a bőrsejtek szerkezetének újjáépítését, fokozza a kollagén szintézisét, így csökkentve a finom vonalak megjelenését
Egyedülálló relaxáló hatású levendula illata a bőrt a nyugalom állapotába hozza, így segít megszabadulni a napi stressztől
Kiszerelés:  30ml
Ajánlott fogyasztói ár:  66. 760 Ft
Este a megtisztított és tonizált arcbőrre, gondosan kikerülve a szemek környékét. Ezután használjon éjszakai hidratáló arckrémet.
 



Jelenlegi ára: 19 999 Ft

Az aukció vége: 2012-11-09 16:14
. Erno Laszlo Timeless Night - Jelenlegi ára: 19 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése