2012. október 18., csütörtök

Ki kicsoda a görög-római mitológiában új könyv ela - Jelenlegi ára: 890 Ft

Akció! november 31-ig 50% leárazás
Általános iskola felső tagozatosainak és középiskolásoknak
Olyan kötetet igyekeztünk összeállítani a diákok számára, amely lexikonszerűen segít eligazodni a görög és a római mitológia szövevényes szálaiban.
A görög mitológia világa nagyon összetett. A régi görögök hittek benne és a mítoszbeli alakok egyenes ági leszármazottainak tekintették magukat. Nagy költők fennmaradt alkotásaiból ismerhetjük őket, amely rendkívül színes anyaga a történelemnek.
A rómaiak hitvilága lényegesen különbözik a görögökétől. A római mitológia az ókori rómaiaknak az istenekről és bajnokokról alkotott elképzeléseinek gyűjtőfogalma. Eredetileg az események és a természeti erők megszemélyesítéséből állt, csak később kezdték átvenni a görög mitológia alakjait. Ezért van az, hogy a római istenek közül soknak van görög megfelelője.
Kiadványunk nem helyettesíti a tankönyveket, ám jó szolgálatot tehet a mindennapi tanulás során, házi feladat készítésekor, amikor egy-egy eseményt, mítosz alakot megkeresve eloszlathatjuk a felmerülő bizonytalanságokat és elősegíthetjük az ismeretek alaposabb elsajátítását.


Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2012-10-27 06:44
. Ki kicsoda a görög-római mitológiában új könyv ela - Jelenlegi ára: 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése