2012. október 13., szombat

Kislány szandál - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható kislány szandál. Mi az óvodában használtuk benti cipőnek és utána a nyarat játszottuk végig benne. Ezért így látszik is rajta, hogy strapálva lett. A jobb szandál sarka egy kicsit kopott, mivel a csúzda lekoptatta. Ugyanezen a részen sajnos már nincsenek meg a kis díszítő virágok sem. A képeken látszik, hogy miről is beszélek : ) Mi anno úgy vettük a kislánynak, hogy tartsa a bokáját, hiszen egész nap az óvodában ezt hordta. De sajnos már nem tudom megmondani, hogy milyen márkájú. Szerintem oviban benti cipőnek, vagy a jövő nyáron játszós cipőnek még hordható.
Küldeményt csak ajánlottan adok fel! Csak úgy vásárolj, hogyha komolyan is gondolod a vásárlási szándékodat. Amennyiben leütés után visszalépsz, negatív értékelést adok! (Ezek azért vannak, mert az utóbbi időben csupa rossz tapasztalatom volt, és valahogy védenem kell magam ezektől a dolgoktól! )
Nézz szét nálam, ha több dolgot vásárolsz tőlem, postaköltséget takaríthatsz meg! Ha a vásárlásod összértéke eléri a 8. 000, - Ft-ot a postaköltséget én állom.
A postai díjak a mindenkori Magyar Posta Zrt. díjszabásainak felelnek meg!
Pontos postaköltséget csak a csomagolás után tudok írni, ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-10-21 15:00
. Kislány szandál - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése